Halmpellets till stall och ladugårdar

Att välja halmpellets från BMR produkter AB istället för spån är ett ekonomiskt och bra alternativ. Du kan få det till bra pris och det kommer att räcka mycket längre och har en bättre uppsugningsförmåga. Det är vanligast att man använder sig av pellets i boxar och stall för hästar och andra större djur där man behöver mocka dagligen. Det kommer att underlätta ditt arbete och ger djuret en bättre miljö att vistas i eftersom att det inte dammar och tack vare den utmärkta uppsugningsförmågan. En stor fördel är också att det är väldigt lätt att mocka och städa undan när man har halmpellets på golvet.

Handla halmpellets på nätet

När du ska hitta bra leverantörer av halmpellets kan man med stor fördel ge sig ut på internet för att hitta de bästa priserna och kvaliteterna på själva pelletsen. Du kan läsa mer information och även se vad andra kunder tycker om varan innan du bestämmer dig för att beställa från just den leverantören.

Själva halmpelletsen består av halm som rivs, mals och pressas ihop till pellets för bästa möjliga produkt. Andra fördelar med det är att det är utan tillsatser och därför miljövänligt för naturen, och det är lukt och dammfritt som gör ditt stall eller din ladugård till en behagligare plats att vistas på. När du beställer din halmpellets så kommer den i stora kvantiteter för att det ska bli mest kostnadseffektivt och för att du inte ska behöva beställa nytt stup i kvarten. En normal beställning brukar se ut ungefär så att en halmpelletssäck ligger på 13 kg och packas med 65 säckar per pall. Sedan kan du själv välja hur många pallar ni ska beställa och anpassa det efter ert eget behov. Så kolla på nätet efter en leverantör som passar era krav bäst.